О аутору

На иницијативу „лиценцираног тима“ био сам принуђен да оформим овај блог. Током учења и стварања једне нове перцепције моје реалности, овај блог је мени открио потпуно нови свет интернет комуникације.

Захвалан сам стручном тиму који ме је увео у ову невероватну димензију.

Ја сам Милан Младеновић, дипломирани инжењер архитектуре, дипломирао на Архитектонском факултету Универзитета у Београду 2003. године.

У својој досадашњој богатој каријери пројектовао сам, односно радио на пословима главног одговорног пројектанта, био аутор велелепних здања и радио у тимовима пројектаната једних од најреспектабилнијих изграђених објеката у овом тренутку у Србији.

Своја знања сам проширивао и своје вештине усавршавао, како у области начина градње, одржавања објеката и дизајна осветљења, тако и у неким древним источњачким вештинама и уметностима живљења, о чему ћу писати на овом блогу.

Од 2011. године, свој уметничко-истраживачки живот и рад, обогаћујем једном потпуно новом врстом професионалне афирмације и постајем наставник у Грађевинској школи у Београду у којој предајем стручне предмете (Култура становања, Грађевинске конструкције, Пројектна документација и др.)

Добродошли на овај блог, надам се да ће те успети да нађете оно што тражите, а можда и наћи оно што нисте знали да тражите.

Advertisements